pic

Traduceri medicale

Servicii de traducere si interpretariat, in domeniul medical, fara batai de cap, oferite specialistilor, unitatilor medicale, companiilor farmaceutice sau pacientilor.

Traduceri realizate de specialisti, pentru specialisti

Domeniul medical si farmaceutic este unul dintre cele mai riguroase in ceea ce priveste traducerile. Vocabularul propriu, foarte exact nu poate fi transpus dintr-o limba in alta decat de catre lingvisti care au experienta si pregatire legate de subiectele abordate. Am cooptat in echipa Actalia experti in traduceri si interpretare care au cunostinte solide in domeniul medical si experienta, pentru a realiza traduceri de cea mai buna calitate.

Asiguram traducerea articolelor de specialitate sau a documentatiei echipamentelor medicale, pentru medici si unitati spitalicest; traduceri de documentatii, ambalaje si prospecte ale medicamentelor, pentru companiile farmaceutice; servicii de traducere si interpretare pentru pacienti, facilitand comunicarea cu specialisti si spitale din alte tari.

Documente medicale si farmaceutice

Fiecare proiect, destinat medicilor sau pacientilor, este abordat cu aceeasi exigenta, iar profesionistii Actalia sunt selectati pentru fiecare proiect, in functie de documentul in discutie si de domeniul caruia i se aplica.

Traduceri de calitate, pentru diverse texte medicale sau farmaceutice:

 • Articole de specialitate, documentatie tehnico-medicala;
 • Studii medicale sau de farmacologie;
 • Brosuri medicale, instructiuni de folosire, manuale, chestionare;
 • Site-uri ale cabinetelor medicale;
 • Materiale audio-video;
 • Documentatie, ambalaj si instructiuni pentru produse farmaceutice;
 • Dosare medicale, diagnostice si rapoarte, retete medicale;
 • Documentatie pentru informarea pacientului.

Ariile noastre de specializare:
oncologie, radiologie, cardiologie, hematologie, microbiologie, toxicologie, imunologie, dermatologie, urologie, ginecologie, patologie, neurologie, neuro-psihologie si neuro-chirurgie.

Servicii de interpretariat medical

Servicii de interpretariat medical

Fie ca este vorba despre congrese de medicina cu participare internationala, sau intermedierea dialogului intre pacienti si medici de nationalitati diferite, puteti avea deplina incredere in interpretii din echipa Actalia. Ne asiguram ca, pentru orice proiect la care suntem solicitati, traducatorii nostri au intelegerea domeniului si a limbajului specific si usurinta de a transpune exact si rapid un discurs formal sau informal.

 • Cere o oferta de pret gratuita pentru proiectul tau

 • Traduceri cu valoare adaugata

  Oferim celor care apeleaza la noi mai mult decat servicii de traducere la cele mai inalte standarde; incercam ca totul sa fie mai simplu si mai eficient, pentru fiecare client. De la primul contact pana la finalizarea proiectului, ramanem partenerul de incredere, deschis si flexibil.
  Suportul nostru include servicii complementare traducerilor, cum sunt organizarea de evenimente sau inchirieri de echipamente.

  Retea extinsa de traducatori autorizati

  Colaboram cu o retea de 3000 de traducatori autorizati, care pot raspunde oricaror cerinte de traducere sau interpretare, in peste 600 de combinatii lingvistice. Experienta noastra si colaborarile diverse de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim cea mai buna echipa sau cel mai bun traducator, pentru care putem garanta cele mai bune rezultate.