pic

Logistica Conferinte-Evenimente

Aducem oamenii impreuna si ii ajutam sa comunice intre ei eficient.

Respectam aceleasi valori…

pentru fiecare eveniment in parte, indiferent de numarul participantilor:

 • One team, one plan: Odata ce am pus la punct si aprobat planul de desfasurare a evenimentului, impreuna cu clientii nostri, actionam 100% conform planificarii. Fara compromisuri.
 • Flexibilitate: Pentru ca lucram cu oameni si vrem sa le oferim clientilor o experienta fara cusur, ne bazam pe spontaneitatea noastra. Echipa Actalia este gata sa gaseasca rapid solutii si sa se adapteze schimbarilor sau surprizelor care pot aparea.
 • Multitasking: Fiecare eveniment inseamna mai multe provocari, pe care trebuie sa le rezolvam in acelasi timp. De la primele discutii organizatorice, pana la evaluarea post-eveniment, o echipa profesionista isi imparte atributiile pentru ca, in ansamblu, evenimentul sa decurga lin si fara sincope.
 • Permanent in miscare: Intreaga echipa respecta termenele promise, are grija sa pastreze dialogul intre invitati si gazde. Ramanem si noi in mijlocul evenimentului, atenti la fiecare detaliu.
Conferinte organizate de la A la Z

Conferinte organizate de la A la Z

Nu conteaza numarul de scaune pe care trebuie sa il umplem. Conteaza mesajul si felul in care va fi perceput de fiecare invitat in parte.

Management

Actalia asigura management al conferintelor sau seminariilor, indiferent de numarul de participanti, apeland la cei mai potriviti specialisti. Avem acces la o retea de colaboratori care ne ajuta sa oferim aceleasi servicii in Cluj-Napoca, in oricare alt oras din tara sau in strainatate.

Planificare

De la creionarea cerintelor tehnice, la recomandarea locatiilor de desfasurare si a cazarii, colaborarea cu echipa tehnica potrivita si asigurarea inregistrarilor audio-video care sa documenteze conferinta. Fiecare specialist din echipa organizatorilor are rolul sau si asigura comunicarea perfecta intre gazde si invitati, respectarea momentelor esentiale ale conferintei si atingerea obiectivelor evenimentului.

Logistica si inchiriere

  Inchiriem echipamente specifice pentru conferinte:

 • sisteme de sonorizare;
 • cabine pentru traducere simultana;
 • microfoane fara fir, fixe sau lavaliere;
 • camere video sau ecrane de proiectie si ecrane LCD;
 • conectica, receptoare si casti; scene si mobilier pentru scena.
Organizari Evenimente

1001 Evenimente

Mic sau mare, serios sau de socializare si consolidare a echipei, in aer liber sau in cea mai eleganta sala de bal, ne propunem de fiecare data sa organizam un eveniment dat la maxim, cu un buget pus pe minim!

Evenimentele de orice tip pot insemna tot atatea posibile dureri de cap, cati participanti 🙂 Stim prea bine aceasta, de aceea abordam fiecare cerinta a clientilor nostri, pornind de la un plan robust, facut cu atentie la detalii, lasand loc de spontaneitatea care da personalitate evenimentului. Atentia cu care abordam proiectele este asigurarea clientilor nostri impotriva criticilor!

Tema, locatie, activitati pentru evenimente
Iti ascultam cerintele si planurile. Iti cerem cat mai multe informatii despre participanti, obiectivele evenimentului si rezultatele asteptate. Apoi propunem o tema a evenimentului, recomandam locuri potrivite sa va gazduiasca, o gazda sau un animator, activitati inedite, potrivite temei. Creionam evenimentul, il punem in scena si il urmarim pana la final.

Organizare prezentei la expozitii si targuri
Avem grija ca prezenta clientilor nostri la targuri si expozitii sa fie una adaptata companiei si domeniului de activitate. Putem inchiria standuri si echipamentele tehnice necesare la targuri; putem asigura design pentru stand sau echipa pentru inregistrari audio-video.

Inchirierea echipamentelor
Suntem creativi, dar si tehnici! Inchiriem toate echipamentele necesare pentru traduceri: cabine de traduceri, casti si microfoane, echipamente de sonorizare si proiectie, conectica, receptoare si casti. De asemenea, putem inchiria o gama diversa de standuri de expozitie, mobilier specific evenimentelor sau mobilier pentru scene.

Companii din toate industriile ne recomanda

 • Parkomatic - Client Traducere Actalia
 • Dimeco - Client traduceri Actalia
 • ACI Cluj - Client Traduceri Actalia
 • LafargeHolcim - Client Actalia
 • Terra Romania - Client Actalia
 • Fashion Up - Client Actalia
 • Expertiza celor de la Actalia ne-a ajutat mult la localizarea website-ului nostru in Bulgaria si Ungaria. In prezent ne asista in relatia cu toti partenerii nostri straini. 
  — Alin Stanciu CEO – FashionUP!
 • Confirmam colaborarea inceputa in anul 2011 si derulata si in prezent cu compania Actalia SRL in domeniul serviciilor de traduceri atat pentru documente comerciale, cat si tehnice .

  — HOLCIM
 • Cere o oferta de pret gratuita pentru proiectul tau

 • Traduceri cu valoare adaugata

  Oferim celor care apeleaza la noi mai mult decat servicii de traducere la cele mai inalte standarde; incercam ca totul sa fie mai simplu si mai eficient, pentru fiecare client. De la primul contact pana la finalizarea proiectului, ramanem partenerul de incredere, deschis si flexibil.
  Suportul nostru include servicii complementare traducerilor, cum sunt organizarea de evenimente sau inchirieri de echipamente.

  Retea extinsa de traducatori autorizati

  Colaboram cu o retea de 3000 de traducatori autorizati, care pot raspunde oricaror cerinte de traducere sau interpretare, in peste 600 de combinatii lingvistice. Experienta noastra si colaborarile diverse de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim cea mai buna echipa sau cel mai bun traducator, pentru care putem garanta cele mai bune rezultate.