pic

Despre noi

Valoarea noastra este data de echipa consolidata, de traducatori autorizati, profesionisti in cele mai cautate sau rare perechi de limbi. Aceasta este cea mai mare calitate pe care o putem oferi clientilor nostri.

Asiguram 24/24 de ore si 7/7 zile seriozitate

Asiguram 24/24 de ore si 7/7 zile seriozitate

Cunostinte solide, pasiune pentru traduceri, in Cluj-Napoca sau in orice oras din tara. In plus, un manager de proiect care are grija sa pastreze o relatie stransa cu clientul si sa respecte termenii agreati.

Actalia isi face un renume cu fiecare proiect finalizat cu succes. Ne asteptam ca feedback-ul clientilor nostri sa fie recomandarea pentru urmatorul client. Si ne facem treaba, avand mereu in minte acest scop.

traduceri la cele mai inalte standarde ale profesiei noastre

De ce noi?

Facem cu pasiune ceea ce ne place mai mult: asiguram traduceri la cele mai inalte standarde ale profesiei noastre. Respectam fiecare cuvant si fiecare proiect si abordam fiecare tema cu aceeasi grija.

Si se spune despre noi ca, dintre toti traducatorii, facem cea mai buna cafea… Sau ceai, dupa cum iti place. Te invitam sa vorbim despre asteptarile tale si proiectul de tradus. Iar noi ne putem prezenta mai bine echipa si abordarea.

Ce ne defineste

+200

de proiecte incheiate cu succes

+160 de limbi

acoperite

+3000

traducatori autorizati

Nenumarate

cuvinte potrivite

0

termene intarziate

Clientul

singurul interes

Companii din toate industriile ne recomanda

 • Parkomatic - Client Traducere Actalia
 • Dimeco - Client traduceri Actalia
 • ACI Cluj - Client Traduceri Actalia
 • LafargeHolcim - Client Actalia
 • Terra Romania - Client Actalia
 • Fashion Up - Client Actalia
 • Expertiza celor de la Actalia ne-a ajutat mult la localizarea website-ului nostru in Bulgaria si Ungaria. In prezent ne asista in relatia cu toti partenerii nostri straini. 
  — Alin Stanciu CEO – FashionUP!
 • Confirmam colaborarea inceputa in anul 2011 si derulata si in prezent cu compania Actalia SRL in domeniul serviciilor de traduceri atat pentru documente comerciale, cat si tehnice .

  — HOLCIM
 • Cere o oferta de pret gratuita pentru proiectul tau

 • Traduceri cu valoare adaugata

  Oferim celor care apeleaza la noi mai mult decat servicii de traducere la cele mai inalte standarde; incercam ca totul sa fie mai simplu si mai eficient, pentru fiecare client. De la primul contact pana la finalizarea proiectului, ramanem partenerul de incredere, deschis si flexibil.
  Suportul nostru include servicii complementare traducerilor, cum sunt organizarea de evenimente sau inchirieri de echipamente.

  Retea extinsa de traducatori autorizati

  Colaboram cu o retea de 3000 de traducatori autorizati, care pot raspunde oricaror cerinte de traducere sau interpretare, in peste 600 de combinatii lingvistice. Experienta noastra si colaborarile diverse de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim cea mai buna echipa sau cel mai bun traducator, pentru care putem garanta cele mai bune rezultate.