pic

Traduceri in IT

Combinam uneltele tehnice cele mai moderne si expertiza traducatorilor nostri, pentru a traduce la cele mai inalte standarde de profesionalism: continutul site-urilor, interfata diverselor aplicatii software, din toate domeniile (contabilitate, medical, aplicatii, jocuri, etc.), texte de e-book-uri.

Traduceri & localizare pentru proiecte software

Proiectele pentru online, software sau aplicatii necesita mai mult decat o echipa profesionista de traducatori, cu experienta in perechile de limbi solicitate. Experienta practica, folosirea corecta a traducerilor automatizate si a altor unelte tehnice, intelegerea cerintelor diverselor suporturi IT ne ajuta sa oferim clientilor locali sau internationali proiecte la cheie: texte adaptate corect, potrivite atat publicului, cat si suportului tehnologic pe care se afla.

Traducerea proiectelor IT include, pe langa simpla traducere a cuvintelor care apar in site, in aplicatii sau in e-book-uri, si servicii profesioniste de localizare sau internationalizare. Pentru ca documentele sa fie adaptate limbii, dar si culturii sau cerintelor tehnice si legale, din tara pentru care se face traducerea.

Proiectele Actalia sunt livrate “la cheie”: traducerea, corectura si procesul de localizare a textului, indiferent de tipul proiectului, sunt duse la bun sfarsit de traducatorul sau echipa cu experienta in perechea de limbi ceruta.
In final, experienta utilizatorului conteaza; acesta va avea parte de un continut autentic, original, prin care sa poata naviga usor.

traduceri proiecte software

Scalabilitate la nivel global

Si traducatorii sunt partial “computer geeks” in profesia lor. Asa ca proiectele de traducere pentru software, e-book sau site-uri ni se potrivesc manusa!
Actalia a cooptat in echipa profesionisti tineri, care tin pasul cu tehnologiile si cu lumea globalizata, in care localizarea si internationalizarea sunt puncte cheie pentru succesul oricarui produs sau serviciu.

Echipa Actalia poate asigura, in orice pereche de limbi:

 • Servicii de localizare sau internationalizare pentru site-uri
 • Testing si corectura pentru proiecte IT multilingve;
 • Servicii de localizare pentru interfata de software si aplicatii;
 • Traduceri pentru serviciile de suport clienti internationalizate;
 • Adaptare de documentatii tehnice, manuale de instalare, instructiuni etc;
 • Adaptarea textelor pentru cursuri online sau materiale pentru training;
 • Traduceri de e-book-uri din orice domeniu
pic
Marketing, PR si publicitate in limba cumparatorului

Marketing, PR si publicitate in limba cumparatorului

Textele care vor sa vanda produse sau servicii vorbesc limba publicului lor. E regula de baza in marketing. Pentru aceasta, noi, la Actalia, am consolidat o echipa experimentata, specializata in traducerile de marketing, PR sau publicitate.

Fie pentru piete internationale, fie pentru piata romaneasca, asiguram adaptarea ideilor de marketing, localizarea acestora sau servicii de transcreatie, pentru adaptarea mesajelor produselor clientilor nostri la cultura si limba publicului lor tinta, din orice tara ar fi.

 • Servicii de localizare: traducerea textelor din campaniile publicitare, a textelor pentru comunicarea directa, localizarea site-ului, traducerea brosurilor de prezentare.
 • Servicii de transcreatie, atunci cand este necesara rescrierea mesajului brandului pentru piete avand culturi si obiceiuri diferite; aceasta include nume de brand, slogan, mesaj publicitar, brosuri, documente interne.
 • Copywriting pentru produse sau servicii lansate in piete diferite, cu limbi diferite, dar si cerinte culturale sau legale foarte diferite. Putem asigura crearea de texte originale pentru social media, continut de site, prezentari de produs. Aceste servicii sunt asigurate de profesionisti vorbitori nativi in limba tinta.

Companii din toate industriile ne recomanda

 • Parkomatic - Client Traducere Actalia
 • Dimeco - Client traduceri Actalia
 • ACI Cluj - Client Traduceri Actalia
 • LafargeHolcim - Client Actalia
 • Terra Romania - Client Actalia
 • Fashion Up - Client Actalia
 • Expertiza celor de la Actalia ne-a ajutat mult la localizarea website-ului nostru in Bulgaria si Ungaria. In prezent ne asista in relatia cu toti partenerii nostri straini. 
  — Alin Stanciu CEO – FashionUP!
 • Confirmam colaborarea inceputa in anul 2011 si derulata si in prezent cu compania Actalia SRL in domeniul serviciilor de traduceri atat pentru documente comerciale, cat si tehnice .

  — HOLCIM
 • Cere o oferta de pret gratuita pentru proiectul tau

 • Traduceri cu valoare adaugata

  Oferim celor care apeleaza la noi mai mult decat servicii de traducere la cele mai inalte standarde; incercam ca totul sa fie mai simplu si mai eficient, pentru fiecare client. De la primul contact pana la finalizarea proiectului, ramanem partenerul de incredere, deschis si flexibil.
  Suportul nostru include servicii complementare traducerilor, cum sunt organizarea de evenimente sau inchirieri de echipamente.

  Retea extinsa de traducatori autorizati

  Colaboram cu o retea de 3000 de traducatori autorizati, care pot raspunde oricaror cerinte de traducere sau interpretare, in peste 600 de combinatii lingvistice. Experienta noastra si colaborarile diverse de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim cea mai buna echipa sau cel mai bun traducator, pentru care putem garanta cele mai bune rezultate.