Comunicat

Suntem pe poziții în perioada restricțiilor Corona Virus (Covid-19)

În perioada următoare activitățile economice ar putea fi restricționate. Pe durata restricțiilor/carantinei la Actalia vă stăm la dispoziție cu întreaga gamă de servicii. Suntem prezenți în timpul normal de lucru.

Deocamdată toate birourile noastre (bdul. Eroilor nr 18, str. Memorandumului 26) sunt deschise dar întrucât situația poate evolua diferit de la o zi la alta vă rugăm să ne contactați telefonic pentru a stabili biroul unde vă pot fi preluate actele în format fizic, în cazul în care este nevoie și dacă este posibil acest lucru.

Majoritatea lucrărilor pot fi făcute și exclusiv online.

 • scanați documentele sau fotografiati-le folosind aplicatia CamScanner (gratuita in GooglePlay sau AppStore).
 • trimiteți-le atașate pe e-mail la office@actalia.ro
 • scrieți în e-mail serviciile de care aveți nevoie: limba țintă în care doriți să fie traduse actele, dacă aveți nevoie de legalizare sau nu, precum și orice alte observații.
 • lăsați-ne un număr de telefon de contact.

Vă vom contacta imediat după primirea solicitării pentru a stabili exact detaliile proiectului dumneavoastră.

Puteți plăti online prin transfer bancar sau cu cardul iar noi vă vom livra traducerile prin poștă, curier sau personal în funcție de situație.

5% din veniturile obținute în perioada restricțiilor/carantinei vor fi donate pentru ameliorarea situației categoriilor cel mai puternic afectate de actuala criză.

Sa fim sănătoși!

tel. +40727506466
e-mail: office@actalia.ro
www.actalia.ro

Actalia

 • Cere o oferta de pret gratuita pentru proiectul tau

 • Traduceri cu valoare adaugata

  Oferim celor care apeleaza la noi mai mult decat servicii de traducere la cele mai inalte standarde; incercam ca totul sa fie mai simplu si mai eficient, pentru fiecare client. De la primul contact pana la finalizarea proiectului, ramanem partenerul de incredere, deschis si flexibil.
  Suportul nostru include servicii complementare traducerilor, cum sunt organizarea de evenimente sau inchirieri de echipamente.

  Retea extinsa de traducatori autorizati

  Colaboram cu o retea de 3000 de traducatori autorizati, care pot raspunde oricaror cerinte de traducere sau interpretare, in peste 600 de combinatii lingvistice. Experienta noastra si colaborarile diverse de-a lungul timpului ne ajuta sa oferim cea mai buna echipa sau cel mai bun traducator, pentru care putem garanta cele mai bune rezultate.